Energia üzletre szabva
Hu En

Társaságunkról

Az E2 Hungary a regionális földgáz- és villamosáram-kereskedelemben meghatározó szerepet betöltő – MET Holding AG és a Magyar Telekom vegyesvállalataként  2016. január 1-jén kezdte meg működését a magyarországi energiaszolgáltató piacon.

Az E2 Hungary egyszerre mutatja a fiatal vállalatokra jellemző dinamizmust, lendületet, innovativitást, nyitottságot az új megoldások iránt. Ugyanakkor 115 magasan képzett, a magyarországi és nemzetközi üzleti energiapiacon tapasztalatot szerzett dolgozója révén olyan hagyományos értékeket is megtestesít, mint a megbízhatóság, biztonság, a profizmus az ügyfélkiszolgálásban és a szolgáltatások nyújtásában egyaránt.

Az E2 megbízható, szakértő partnerként egy kézből kínál földgázt és elektromos áramot a legkülönbözőbb gazdasági ágazatokban tevékenykedő üzletfeleinek. Szolgáltatásainkat veszik igénybe számos ágazat képviselői, például

  • a jármű- és gépgyártás
  • a mezőgazdaság és élelmiszeripar
  • a gyógyszeripar
  • a vegyipar
  • a műanyagipar
  • az informatikai szolgáltatások
  • az oktatás
  • az egészségügy
  • a közműszolgáltatások

országosan, sőt világszerte elismert nagyvállalatai éppúgy, mint a helyben vagy regionálisan ismert kis- és közepes vállalkozások.

Mit kínálunk üzleti partnereinek? 

Partnerség az ügyfélkapcsolatokban – minőségi szolgáltatások

Számunkra üzletfeleink a partnereink, akikkel hosszú távú üzleti megállapodás kialakítására, korrekt együttműködésre törekszünk, amely számukra éppoly előnyös, mint nekünk.

Minden igyekezetünk arra irányul, hogy tevékenységünkkel segítsük partnereinket a napi üzletmenetben, tehermentesítsük őket a tevékenységükhöz szükséges energiabeszerzési folyamatokban, problémamentes, sőt kényelmes legyen a velünk való együttműködés.

Partnereink minden kérdésükkel, kérésükkel, az esetlegesen felmerülő problémákkal kapcsolatban dedikált menedzserükhöz fordulhatnak. Nincs bonyolult menürendszerű telefonos ügyfélszolgálat, nincs felesleges, időrabló várakozás. Partnermenedzsereink  gyorsan és hatékonyan válaszolnak a kérdésekre, megoldják az esetleges problémákat.

Egyedi megoldások – szakértelem

Az E2 célja, hogy kimagasló szakértelmére támaszkodva partnerei eredményesebbek, sikeresebbek legyenek saját piacukon, másrészt biztosítsa a hátterét annak, hogy üzletfelei a kiváló minőségű termékekhez, szolgáltatásokhoz kedvező ár-érték arányon juthassanak hozzá. Az E2 ismeri és érti partnerei piacát, így valóban az igényeiknek megfelelően kialakított, érdekeiket szolgáló versenyképes termékeket, szolgáltatásokat kínál.

Megbízhatóság – biztonság

Az E2 partnereivel hosszú távú együttműködés kialakítására törekszik, amelynek feltétele, hogy a felek közötti bizalom folyamatosan megmaradjon, sőt erősödjön.

Márkánk elkötelezte magát a hagyományos üzleti értékek – őszinteség, becsületesség, felelősségvállalás – mellett, s üzleti reputációját is ezen értékek mentén építi.

Az E2 beszerzéseinek diverzifikáltsága a biztonságos szolgáltatás és kiszámíthatóság egyik fontos záloga, melynek révén a vállalat biztosítani tudja, hogy partnerei számára az energiához való hozzáférés beszerzési tevékenységeik legkevésbé kockázatos területe legyen.

Innovatív megoldások

Az E2 kifejezett erőfeszítéseket tesz a megújuló energia felhasználására, támogatja ügyfeleit a zöldenergia-felhasználás arányának növelésében. Innovációink révén hozzásegítjük ügyfeleinket, hogy a megkülönböztetés céljával is alkalmazott környezettudatos működésüket erősíthessék, a szükséges szertifikációkat megszerezhessék.

 

Cégadatok

E2 Hungary Energiakereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

Székhely: 1117 Budapest, Dombóvári út 26.
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-10-048540
Adószám: 25343502-2-44

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.