Energia üzletre szabva
Hu En

Hírek

Business & Finance Summit 2018

2018.11.10

business-finance-2018-layout.jpg

 

Business & Finance Summit 2018 

Az idén november 8-án került megrendezésre a Business & Finance Summit 2018, amely a magyar vállalatok pénzügyi és operatív vezetőinek egyik legnagyobb szakmai konferenciája. A szakmai program résztvevői rendkívül magas színvonalú előadásokkal, panelbeszélgetésekkel járták körbe a hazai vállalatok legfontosabb működési és pénzügyi kérdéseit, kihívásait.

A konferencia fénypontja és egyben befejező eseménye a nemzetközileg is komoly szakmai elismerésnek tekintett „CFO of the year” díj átadása volt.

A szakmai szervezetek és a szervezők, a Credit Management Group és a Portfolió, közösen jelöltek olyan közép- és nagyvállalatokat, amelyek üzleti teljesítménye egyértelműen kiemelkedik a magyar átlagból, és ahol komplex beruházási, finanszírozási vagy éppen akvizíciós kihívások történtek az elmúlt időszakban. A meglehetősen erős mezőnyből, a nagy számú közép-és nagyvállalati szakember közül a szakmai zsűri a jelöltek pályázatai alapján választotta ki a szakmailag kimagasló jelölteket. A zsűri döntése alapján az idei győztes Tordai Péter  az E2 Hungary pénzügyi igazgatója lett, aki szakmai kvalitásaival, vállalata kiváló ügyfélkapcsolataival és bevételnövelő fejlesztéseivel kiemelkedett a pénzügyi vezetők közül.

A zsűri döntésében külön kiemelte, hogy nagyra értékelik azt az értékteremtést, ami az E2-ben az elmúlt 3 évben megvalósult, azt az üzleti stratégiát, amelynek égisze alatt a vállalat új termékei és szolgáltatásai révén jelentős ügyfélszám és eredménynövekedést tudott elérni.

https://www.portfolio.hu/vallalatok/megvan-az-ev-magyar-penzugyi-vezetoje.303720.html?fbclid=IwAR0Pc1sqeoS8r5NJK1odNeXgkbEn0kYO4Sjx5D2WIxcuv0AfxZCubqwpacY

E2 Hungary

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.