Energia üzletre szabva
Hu En

Családbarát Munkahely

"Családbarát hely" díj 2019

Családbarát Munkahely lett az E2!

2019-ben Társaságunk részt vett egy olyan megmérettetésen amelyben most nem az elért üzleti sikereink, piaci eredményeink alapján kerültünk értékelésre, hanem, mint felelős munkáltató. A "Családbarát Hely" tanúsító védjegy megszerzéséért induló több száz cég közül az E2 elnyerte a Családbarát Hely tanúsítványt, és ezzel tanúsított bronz fokozatú munkahelyként, mint munkáltató is elismerést szerzett magának.

díjakat december 11-én ünnepélyes keretek között Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár adta át az Uránia Filmszínház nagytermében.

Díjátadás 1

Díjátadás 2

A díjat olyan Szolgáltatóhelyek és Munkáltatók szerezhették meg, akik megfelelnek a pályázat szigorú, egyben objektív feltételrendszerének, azaz működésükben érvényesülnek a családbarát elvek, kezdeményezéseikkel elősegítik és erősítik a munka és a családi élet harmonikus egyensúlyát, támogató környezetet teremtenek családos munkavállalóik számára is.

Az elnyert minősítést elismerésnek és egyben kötelezettségnek is tekintjük a jövőre nézve. Jelzi, hogy jó úton haladunk és a továbbiakban is törekednünk kell arra, hogy stratégiánk, kultúránk és kezdeményezéseink, melyeket tartósan tudunk működtetni, munkavállalóink és ezáltal családtagjaik elégedettségét szolgálják.

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.